Gözü yaşlı baba, iki oğlunun öldürüldüğünü iddia etti

Antalya'da, kaldıkları çadırda ölü bulunan adaklık kurban satan 3 kişiden Şahin ve Barış Ceylan kardeşlerin babası Mehmet Ceylan, oğullarının öldürülmüş olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu iddia etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Şubat 2013 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gözü yaşlı baba, iki oğlunun öldürüldüğünü iddia etti

3 gencin aynı işi yapan kişilerin baskısına uğradığını söyleyen Mehmet Ceylan, "Çadıra girdiğimde üçü de ölmüştü. Çadırdaki piknik tüplerin biri bitmiş, diğeri de yarımdı. Çadırın arkasında da kocaman bir açıklık vardı" diye konuştu.

Afyonkarahisar'dan Antalya'ya yerleşen Şahin ve Barış Ceylan kardeşler ile arkadaşları Hasan Doğan, dün akşam, kurbanlık hayvan satışı yapmak için kurdukları çadırda ölü bulundu. Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderilen cenazeler, otopsilerin tamamlanmasının ardından bu sabah yakınları tarafından teslim alındı. Cenazelerin Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi'nde toprağa verileceği belirtildi.

TÜPLER BİTMİŞTİ

3 gencin tüpten sızan gazdan zehirlendiği tahmin edilirken, baba Mehmet Ceylan, çocuklarının ve arkadaşlarının zehirlenerek öldürüldüğünü iddia etti. Kendileriyle aynı işi yapan yolun karşısındaki işletmeyle sorunlar yaşadıklarını söyleyen gözü yaşlı baba Mehmet Şahin, şöyle konuştu:

"Bir hafta önce Kepez'de koyun satmaya başlamışlardı. Başkasının yanında çalışmak yerine kendi işlerini yapmak istediler. Ben de yanlarında bir süre kalmıştım. Hemen karşılarında adaklık kurban satan işyeri vardı. Onlar, 'Burada iş yapamazsınız. Size burada koyun sattırmayız' diye tehditler savuruyordu. Orada iki gece kaldığım için biliyorum. Tüpün biri tamamen bitmiş, diğeri de yarımdı. Çadırın her tarafı açık. Burada zehirleneceklerine inanmıyorum. Karşıdaki koyun satıcıları zehirlemiştir."

Oğullarına telefonla ulaşmaya çalıştığında cevap gelmeyince merak ettiğini söyleyen Mehmet Ceylan, "Arabaya atladık gittik. Çadırın kapısını açtık, hepsi yatıyordu. İçeri girdiğimde hepsinin öldüğünü anladım. Ancak çadırın arkasında, daha önceden kapalı olan bir yer açıktı" dedi.

Bu arada, ölenlerden Şahin Ceylan'ın 9 aylık oğlu Mehmet, babasının cenazesi Adli Tıp'tan alınırken, olanlardan habersiz dedesinin kucağında oturarak olanları şaşkınlıkla izledi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber