Kaçırıldı, 3 gün baygın tutuldu, karşılıksız bırakıldı

Antalya'da kendisinden 3 gündür haber alınamayan ve dün yol kenarında elleri plastik kelepçe ile bağlanmış olarak bulunan 40 yaşındaki Mehmet K.'nın, kaçırılarak 3 gün boyunca baygın halde tutulduğu ve hiçbir şey talep edilmeden bırakıldığı anlaşıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Mart 2013 13:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaçırıldı, 3 gün baygın tutuldu, karşılıksız bırakıldı

Dün saat 16.00 sıralarında Antalya- Korkuteli Karayolu üzerinde bir kişinin elleri plastik kelepçe ile bağlanmış baygın halde yattığını görenler polisi aradı. Olay yerine gelen ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Mehmet K.'nın akşam saatlerinde ifadesine başvuruldu. Geçen Cumartesi günü Muratpaşa İlçesi'ndeki evinden akşam saatlerinde alışveriş için çıkan Mehmet K.'nın, kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldıktan sonra bayıltıldığı öğrenildi.

Kendisini kaçıranları tanımadığını ve evden çıktıktan sonra kaç gün geçtiğini anlayamadığını söyleyen Mehmet K.'nın ifadesini alan polis, olay günü Mehmet K.'nın evinin olduğu bölgedeki Mobese ve güvenlik kameraları üzerinde inceleme başlattı. Araç kiralama şirketinde çalışan Mehmet K.'nın 3 gün boyunca baygın tutulduğu ve hiçbir talep olmadan yol kenarına bırakıldığı anlaşıldı.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber