Bakan sofrasında içki tartışması

Haber Giriş : 18 Aralık 2005 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turizm Bakanı Atilla Koç'un turizmcilerle yaptığı toplantıya, "içki yasağı" damgasını vurdu. Bakan yasağın olmamasını savundu

Turizm Yatırımcıları Derneği'nin İstanbul'da düzenlediği yemekli toplantıda Bakan Koç, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve TYD Başkanı Oktay Varlıer ile aynı masayı paylaştı... Yemekte içki de ikram edildi. Bakan Koç, portakal suyu ve puro içti. Sohbette, laf döndü dolaştı son günlerin tartışma konusu "içki yasağı"na geldi. Koç, tartışmaların kendisini üzdüğünü söyledi.

ULUSOY SERT ÇIKTI
Ulusoy ise, "Biz tırnağımızla sektörü bugünlere getirmemize karşılık, kalkıp şurada içki içilecek, burada içilmeyecek diye açıklamalar yapılıyor. Yara almamak için uğraşıyoruz. Böyle bir şeyi kabul edemeyiz" diye yasağı sert dille eleştirdi.

KOÇ SÖZÜ...
Yemeğe ev sahipliği yapan Varlıer de, "Umarız bir hataya mahal verilmez. Yoksa hepimiz çok üzülürüz Sayın Bakanım" diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı. Varlıer BUGÜN'e yaptığı açıklamada, içki tartışmasında Bakan Koç'un taraf olmadığını belirterek, "Sayın Koç, ricamızı dikkatle dinledi. Tartışmalarla geçirecek zamanımızın olmadığını söyledi. En önemlisi, 4. Murat zamanında bile böyle bir uygulamanın getirdiği sonuçları, kendisi de biliyor. Sayın Bakan'dan yanlışlıklara meydan vermeme sözü aldık" dedi.

bugün

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber