AK Parti Sivas Milletvekili Bilgin, Yıldızeli ilçesini ziyaret etti

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin Yıldızeli ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Nisan 2013 14:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AK Parti Sivas Milletvekili Bilgin, Yıldızeli ilçesini ziyaret etti

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin; Yıldızeli Belediye Başkanı Selim Baş, Yıldızeli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurettin Cihangiroğlu ve Ziraat Odası Başkanı Turan Boztepe'yi makamlarında ziyaret ederek ilçede yapılmakta olan çalışmalar ve yapılması düşünülen projeler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

Yıldızeli Belediye Başkanı Selim Baş'ı makamında ziyaret eden Bilgin, burada Belediye Başkanı Selim Baş ve partililer tarafından çiçeklerle karşılandı.

Ziyarette konuşan Yıldızeli Belediye Başkanı Selim Baş, Yıldızeli'nde yapılacak projeler hakkında Milletvekili Hilmi Bilgin'e bilgi verdi. Selim Baş Karşıyaka bölgesine daha önce bir ilköğretim okulu sözü verdiklerini ifade ederek, okulun ihalesinin gerçekleştiğini ve 12 derslik ilköğretim okulunun bölgeye kazandırılacağını söyledi.

Ziyarette konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ise meclisin hafta sonu tatiline girmesiyle, genel merkez seçim işlerinin de bir çalışması olmadığı taktirde her fırsatta Sivas'a gelerek merkezi ve ilçeleri ziyaret ettiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber