DHA Muhabiri Özdemir toprağa verildi

Uşak'ın Eşme İlçesi'nde yıllardır gazetecilik yapan ve kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabiri 52 yaşındaki Ergül Özdemir bugün toprağa verildi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Nisan 2013 14:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
DHA Muhabiri Özdemir toprağa verildi

Uşak'ın Eşme İlçesi'nde yıllardır gazetecilik yapan ve kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabiri 52 yaşındaki Ergül Özdemir bugün toprağa verildi.

Eşme Devlet Hastanesi'ne dün saat 17.00 sıralarında mide ağrısı şikayetiyle giden ve tedavisinin ardından taburcu edildikten sonra evinde fenalaşan evli ve 2 çocuk babası Ergül Özdemir, ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. Kalp kırizi geçiren DHA muhabiri Özdemir, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Ergül Özdemir için bugün saat 10.00'da Eşme Çarşı Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Eşme Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Yıldırım, CHP Eşme İlçe Başkanı Uğur Baygın, Özdemir'in ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Özdemir'in cenazesi Balabancı Köyü Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber