Konak Belediyesi'nden okullara 20 milyon TL yatırım

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Zafer Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2013 10:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Konak Belediyesi'nden okullara 20 milyon TL yatırım

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Zafer Ortaokulu'nu ziyaret etti. Başkan Tartan, ziyareti sırasında halkoyunları gösterisiyle karşılandı.

4 yılda okullara yaptığı 20 milyon liralık yatırımla bu alanda örnek gösterilen Başkan Hakan Tartan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kısa sürede yapılan yenilikleri yerinde inceledi. Uygunsuz kullanımlar için okulun duvarını yükselten Konak Belediyesi tüm blokların dış cephe boyasını da yeniledi. Pırıl pırıl olan okulun konferans salonu da yenilenerek kullanıma açıldı. Salonun açılışını Konak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hızır Kaya, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Okul Müdürü İdris Ede, öğretmen ve öğrenciler bir arada yaptı.

Okul Müdürü İdris Ede, Başkan Tartan'ın Konak'ta el atmadığı, güzelleştirmediği okul kalmadığını ifade ederek, “Başkan Tartan Türkiye'ye sosyal belediyeciliğin nasıl olması gerektiğini çalışmalarıyla gösteriyor. Okulumuza katkıda bulunduğu için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Çocukların ellerinde dövizlerle gösterdiği sevgi karşısında duygulanan Başkan tartan, “Bir yerel yönetici gücünü konuşmaktan çok icra etmekten alır” diyerek, okullara yatırım yapmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber