En fazla ambalaj atığı toplayan okula ödül

Denizli Belediyesi, ambalaj atıkları konusunda başlattığı kampanyayla şimdiye kadar en fazla atık toplayan okulu ödüllendirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mayıs 2013 20:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
En fazla ambalaj atığı toplayan okula ödül

Denizli Belediyesi, ambalaj atıkları konusunda başlattığı kampanyayla şimdiye kadar en fazla atık toplayan okul ve öğrencilerini ödüllendirdi.

Denizli Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, anaokulu, ilk ve orta dereceli tüm okullarda 15 Ocak 2013 tarihinde başlattığı ambalaj atığı toplama kampanyası kapsamında en fazla ambalaj atığı biriktiren Fahri Akçakoca Anaokulu'nu ödüllendirdi. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Naciye Kapukıran, Fahri Akçakoca Anaokulu'na giderek ödülleri verdi. Ödül törenine, Milli Eğitim Şube Müdürü Şener Bayram da katıldı. Başkan Yardımcısı Gökoğlan, belediyenin çevre, sağlık, temizlik konularında aldığı birincilik ödüllerine en fazla katkıyı öğrencilerin koyduğunu ifade etti. Esas ödüllerin 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde verileceğini kaydeden Başkan Yardımcısı Gökoğlan, "Geri dönüşümle ilgili başlattığımız kampanyada birinci gidiyorsunuz. Kampanya 1 Haziran 2013'e kadar devam edecek. Esas ödülü 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde vereceğiz. 2012 Denizli Türkiye'in en temiz kenti seçildi. Daha önce 2009'da Türkiye'nin En Çevreci Kenti' seçildik. Çevre konusunda elde etmiş olduğumuz başarılarda öğrencilerimizin katkıları göz ardı edilemez. Ambalaj atıkları konusunda da başarıyı öğrencilerle birlikte yakalıyoruz. Öğrencileri eğitmeye ve bilinçlendirmeye dayalı bu kampanyaya olan ilgiyi memnuniyetle karşılayarak kampanyaya olan katkılarından dolayı Fahri Akçakoca Anaokulu öğrencilerine, öğretmen ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve protokol üyeleri,öğrencilere şapka ve satranç takımı hediye ederken,okula da renkli yazıcı verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber