Kalbi yorgunluğa dayanamadı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde evinin yakınında bulunan narenciye bahçesinde çalışırken kalbi krizi geçiren çiftçi hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2013 07:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kalbi yorgunluğa dayanamadı

Ortaca İlçesi'nin Çaylı Mahallesi'nde oturan İbrahim Burhan (66) fenalaşarak yere düştü. Yere düştüğünü gören yakınları 112 Acil Servisi'ne bildirip, yardım istedi. Eve gelen 112 Acil Servis Ekipleri yerde yatan İbrahim Burhan'ı müdahale etmelerine rağmen hayatını kaybetti.

Uzun yıllar Ortaca Su Birliği'nde çalışıp, emekli olduktan sonra birçok rahatsızlığı ortaya çıkan ve tedavi görmekte olan İbrahim Burhan; eşi ile beraber evin bahçesinde çalışırken bir den fenalaşarak Yere düştü. Eşinin yere düştüğünü fark etmesi üzerine komşularından yardım istedi. Mahalle Muhtarı durumu 112 Acil Servisi'ne bildirmesi üzerine olay yerine gelen Acil Sağlık Ekipleri İbrahim Burhan'ın hayatını kaybettiğini söylemesi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirildi. Olay yerine gelen emniyet yetkilileri olası bir şüphe üzerine durumu Cumhuriyet Savcılığına bildirildi. Adli Tıp Hekiminin olay yerinde Ölen İbrahim Burhan'ın üzerinde yaptığı inceleme ve yapılan ön otopsi sonucu kalp krizi nedeni ile öldüğü tespit edildi. İbrahim Burhan'nın düzenlenen defin raporu ile defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Aynı gün ikindi namazına müteakip evinde kılınan cenaze namazından sonra Çaylı Mezarlığında bulunan aile kabristanlığında defnedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber