Özel sürgün odası

Haber Giriş : 02 Şubat 2006 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Doktor İlhan Eğilmez, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin başhekimliğini yaparken 3 yıl önce görevinden alındı. Önce Şile Devlet Hastanesi'ne atanan Eğilmez daha sonra İl Sağlık Müdürlüğü'ne gönderildi. Ardından Erzurum, Ordu, Batman, Bartın, Gaziantep, Tekirdağ, Aydın ve Ankara'da geçici görevlendirildi. Her görevinden alındığında dava açan Dr. Eğilmez, 6 kez Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği'ne döndü.

Son olarak 23 Eylül 2005'te davayı kazanan Dr. Eğilmez, bu kez İstanbul İl Sağlık Müdür Yardımcılığı'na atandı. Yeni görev yerine giden Eğilmez, ?makam odası'nı görünce şoke oldu. Kendisi için ?sürgün odası' hazırlandığını belirten Dr. Eğilmez, şöyle dedi:

11 SORUŞTURMA

?Daire Amiri, ?Şu oda verildi' dedi. Şoke oldum. Oda, penceresi olmayan hatta ?Köpeği bağlasan durmaz' denilecek türden bir yerdi. Betonun üzerine bir masa, bir sandalye ve bir katalitik soba koymuşlar. Utanmadan da kapıya ?İlhan Eğilmez İstanbul İl Sağlık Müdür Yardımcısı' diye yazmışlar. Sonra da hakkımda 1.5 ayda görev mahallinde olmadığım için 11 kez soruşturma açıldı. Hem resmen ?Bu oda senin makamın' denilmedi, hem de bu odada olmadığım için soruşturma açıldı.?

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber