İngilizce öğretmeni halı sahada kalp krizinden öldü

Haber Giriş : 14 Şubat 2006 10:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAYSERİ'deki Ahmet Erdem Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi İngilizce öğretmeni 35 yaşındaki Ahmet Ferhat Özkılavuz, arkadaşlarıyla halı sahada maç yaparken kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Olay, saat 16.00 sıralarında, Mevlana Mahallesi, Çevreyolu yakınlarındaki Köy Hizmetleri'ne ait halı sahada meydana geldi. Ahmet Erdem Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi İngilizce öğretmeni Ahmet Ferhat Özkılavuz, bugünkü dersleri bittikten sonra arkadaşlarıyla futbol oynamaya başladı. Maç başladıktan 25 dakika sonra Ahmet Ferhat Özkılavuz aniden yere yığıldı. Arkadaşlarının ihbarıyla gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan öğretmen Özkılavuz'un duran kalbi çalıştırılamadı. Ahmet Ferhat Özkılavuz'un cenazesi hastanenin morguna kaldırılırken yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Hastane doktorları genç öğretmenin büyük olasılıkla kalp krizinden öldüğünü, kesin sonucun yapılacak otopsiden sonra ortaya çıkacağını söyledi.

Kayseri'de, geçen cuma günü de güreş antrenmanı izlerken fenalaşan kalbi delik 10 yaşındaki Gökhan Kalyoncu, kaldırıldığı hastanede kurtarılamamıştı.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber