Gölde kaybolduğunu sandığı oğlu bulununca

YALOVA'da, Sevgi Evleri Çocuk Yuvası'nda çalışan Cafer Laçin, İznik Gölü kıyısındaki pikniğe ısrarı üzerine 6 yaşındaki oğlu Salih Recep'i de getirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Ağustos 2013 20:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gölde kaybolduğunu sandığı oğlu bulununca

Laçin, bir süre sonra kaybolan oğlunun kaybolduğunu zannederek gözyaşlarına boğuldu. Laçin, yolunu kaybeden oğlunun vatandaşlar tarafından bulunup polis merkezine getirildiğini öğrenince rahatladı. Polis merkezine giden Laçin, burada gördüğü oğluna dakikalarca sarılıp bu kez sevinçten ağladı.

Yalova'da Anadolu Kalkınma Vakfı'na ait Sevgi Evleri Çocuk Yuvası'nda hizmetli olarak görev yapan Cafer Laçin, dün çalıştığı kurumda bulunan çocuk ve görevli personel ile piknik yapmak için Orhangazi İlçesi'nde İznik Gölü Kıyısına geldi. Cafer Laçin, yanında kendisiyle birlikte gelmek isteyen oğlu Salih Recep'i de getirdi. Göle giren, arkadaşlarıyla birlikte yemek yiyen ve oynayan oğlunu bir ara göremeyen Cafer Laçin, görevli arkadaşlarıyla birlikte aradığı çocuğunu bulamayınca, gölde boğulduğunu sanarak ağlamaya başladı.

Haber verilmesi sonucu gelen polis ekipleri ve cankurtaranlar İznik Gölü ve çevresinde yaptığı aramadan sonuç çıkartamadı. Sinir krizleri geçiren Cafer Laçin, iki saat sonra polis telsizinden yapılan bir anons ile rahat bir nefes aldı. Yolunu kaybeden oğlunun vatandaşlar tarafından bulunup, polis merkezine getirildiğini öğrenen Laçin, otomobil ile geldiği karakolda gördüğü oğluna dakikalarca sarılıp, bu kezde sevinç gözyaşı döktü.

"Ölüp ölüp dirilmek, her halde buna derler" diyen Cafer Laçin, daha sonra oğlu ile birlikte Yalova'ya döndü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber