12 yıllık müdürünü parası için öldürdü

Haber Giriş : 19 Şubat 2006 08:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emekli Tarım Reformu Bölge Müdürü'nü, 12 yıl şoförlüğünü yapan kişi, birlikte yaşadığı kadınla işbirliği yaparak silahla öldürdü. Operasyonda yakalanacağını anlayan şoför aynı silahı başına dayayıp tetiği çekti

OLAYLAR zinciri 4 gün önce Konya Selçuklu'da yol kenarında, tabancayla vurulmuş bir ceset bulunmasıyla başladı. Yapılan incelemede cesedin emekli Tarım Reformu Bölge Müdürü olan Konya Şekerspor Yönetim Kurulu Üyesi Rafet Gökdemir'e ait olduğu belirlendi. Araştırma başlatan polis, Gökdemir'in cenaze törenine katılan herkesi kameraya kaydetti.

YURTDIŞINA ÇIKTIM YALANI

ANCAK törene bir tanıdık gelmemişti. Gökdemir'in bölge müdürü iken, 12 yıl şoförlüğünü yapan Sadık B... Yakınlarına Kanada'ya gittiğini söyleyen zanlının yurtdışına çıkmadığı öğrenildi. Evli Sadık B'nin, Bedia B. adlı kadınla Antalya'da yaşadığı anlaşıldı... Ekipler, ayrıca Bedia B'nin çalıştığı işyerinin kasasından da 2 ay önce, tabanca ve para çalındığını ortaya çıkardı.

?TESLİM OL'A SİLAHLI YANIT

Oluşturulan özel bir ekip dün sabah Gazipaşa İlçesi'ndeki eve operasyon düzenledi. İlk olarak ?Teslim ol' çağrısı yapıldı. Zanlı bu çağrıya ateşle karşılık verdi. Yakalanacağını anlayınca da cinayeti işlediği silahı başına dayayıp tetiğe bastı. Parası için 12 yıl şoförlüğünü yaptığı Gökdemir'i öldüren Sadık B. hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak beyin ölümü gerçekleşti. Bedia B. ise gözaltına alındı.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber