Kayıt yaptıran öğrenci velilerine hediye

GAÜN İslahiye MYO'ya kayıt yaptıran öğrenci velilerine yarım kilo yaprak doğranmış kırmızı biber hediye edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2013 19:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kayıt yaptıran öğrenci velilerine hediye

Yüksekokuldan yapılan yazılı açıklamaya göre, İslahiye'de bu yıl 4. yılına giren yüksekokula kayıt yaptıran öğrencilere çeşitli hediyeler veriliyor. Yüksekokul danışma kurulu üyesi, aynı zamanda bir baharat firmasının yönetim kurulu başkanı Haydar Yalçınkaya'nın, baharatlık kırmızı biber üretiminde öne çıkan ilçenin tanıtımı için hazırlattığı yarım kilo yaprak doğranmış kırmızı biber paketleri, okula kayıt yaptırmaya gelen öğrenci velilerine hediye edildi.

Yüksekokul sekreteri Bilal Erdoğan, yüksekokulu yeni kazanan öğrencilere Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun tarafından hazırlatılan kalem takımı ve anahtarlığın yanı sıra velilere Yalçınkaya'nın girişimiyle hazırlanan ilçenin meşhur kırmızı biberini hediye ettiklerini kaydetti.

Öğrenci velisi Hakan Nevres Sohta ise oğlunun kaydı için geldiği okulda güler yüzle karşılandığını belirtti. Sohta, "Ayrıca mahalli hediye de beni şaşırttı. Ben İslahiye biberini biliyordum ama tatmamıştım, şimdi tatma imkanım oldu. Üniversite yetkililerine çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Okul kayıtlarına velisiyle gelmeyen Muhasebe ve Vergi Bölümüne kayıt yaptıran öğrenci Mehmet Yılmaz, hediyeden memnuniyet duyduğunu söyledi.

Yönetim ve organizasyon, muhasebe ve vergi, bitkisel ve hayvansal üretim bölümleri ile YÖK tarafından açılması kabul edilen bilgisayar bölümü bulunan İslahiye MYO'yu 102 öğrenci tercih etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber