Burun'dan hafta sonu mesaisi

Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, hafta sonu birim amirleriyle birlikte belediye çalışmalarını birim amirleri ile denetledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2013 17:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Burun'dan hafta sonu mesaisi

Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, belediye çalışmalarını denetledi. Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ayhan Sürücü, Temizlik İşleri Müdürü Nuri Olcan ve Su Kanalizasyon İşleri Müdürü Emin Mızrak ile önce katı atık alanı transfer rampasındaki çalışmaları denetleyen Burun, buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Katı atıkların transfer edilmesi için eski katı atık alanına transfer rampası yaptıklarını ve bundan sonra buraya çöplerin atılmayacağını belirten Burun, rampanın yapımının da kısa bir sürede biteceğini söyledi.

Ardından yapımı süren spor kompleksi çalışmalarını denetleyen Burun ve birim amirleri, buradaki çalışmalar hakkında müteahhitten bilgi aldılar. Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ayhan Sürücü, spor kompleksinde çalışmaların sürdüğünü söyledi. Kapalı alanlar için altyapı çalışmasının sonlandığını belirten Sürücü, diğer yerlerin yapımı için şuan kazı çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi. Burun ve Birim amirleri ardından belediyenin süren diğer çalışmalarını kontrol ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber