Polis tuvalete elini soktu çünkü!..

527 ,kişinin ,sorgulandığı, baskınlar esnasında çeşitli suçlardan sabıkası bulunan 53 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Ekim 2013 16:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis tuvalete elini soktu çünkü!..

BURSA'da polis uyuşturucu satıcılarına yönelik gece yarısı operasyon düzenledi. 17 odadan oluşan üç katlı bir binaya giren polis, tuvalete atılan uyuşturucuları elleriyle çıkardı.

Merkez Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Meydancık Mahallesi'nde uyuşturucu satıldığı tespit edilen üç katlı bir binaya baskın düzenledi. Polis ekipleri 17 odadan oluşan binayı didik didik aradı. Uyuşturucu satıcısı bir kişi baskın sırasında bir torbaya koyduğu uyuşturucuları tuvalet deliğine atarak kendisini bir odaya kilitledi. Polis, uyuşturucuları tuvalet deliğinden eliyle çıkardı. Bina içinde bulunan ve çatılardan atlayarak kaçmak isteyen dört kişi ise yaşanan kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı.

ÇEYİZ SANDIĞINDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Polis ekipleri, baskın sırasında evde bulunan çeyiz sandığını da boşaltarak arama yaptı. Dantel ve yastık kılıfları arasına gizlenmiş çok sayıda uyuşturucu hapa el konuldu. Yapılan operasyonda toplam 3 kilo 800 gram esrar, 790 gram bonzai , 127 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Çeyiz sandığında ayrıca uyuşturucuların kimler tarafından ne kadar ve kimlere satıldığına dair tutulan not defterine ise polis el koydu.

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu satıldığı belirlenen Meydancık, Hacivat, Beyazıt, Şirinevler, Hacıseyfettin ve Selimzade Mahallesi'ne son bir ay içerisinde mahkeme kararıyla 15 ayrı eve baskın düzenlendi. Operasyonlarda 17 kilo esrar , 1 kilo 250 gram bonzai, 238 adet Extacy hap, 567 adet uyuşturucu hap, 30 adet ruhsatsız silah, 3 adet ruhsatsız Av tüfeği ele geçirdi. 527 kişinin sorgulandığı baskınlar esnasında çeşitli suçlardan sabıkası bulunan 53 kişi gözaltına alındı, tutuklanma kararı bulunan 19 kişi cezaevine teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber