Yurttan kaçan 2 küçük kıza uyuşturuculu tecavüz iddiası

AYDIN'da, yetiştirme yurdundan kaçan F.Y. (14) ve M.A.'ya (16) uyuşturucu verip tecavüz ettiği ileri sürülen iki kişinin de aralarında bulunduğu toplam 4 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2013 18:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yurttan kaçan 2 küçük kıza uyuşturuculu tecavüz iddiası

Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Aydın'da yetiştirme yurdunda kalan F.Y. ile M.A., geçen 30 Eylül'de yurttan kaçtı. Haklarında kayıp başvurusunda bulunulan yaşlı küçük iki kız bir süre sonra yurda döndü. Nerede oldukları sorulan kızlardan F.Y., daha önceden tanıştıkları S.T. (31) ve M.D. (28) ile buluştuklarını, ilk olarak iki kişinin arkadaşları olan H.T.'nin (25) evine, ardından da H.Ö.'nün (29) evine gittiklerini, burada uyuşturucu kullanıp kendilerinden geçince tecavüze uğradıklarını öne sürdü. Diğer kız M.A. ise, F.Y.'nin anlattıklarının doğru olduğunu, ancak kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini dile getirdi. Bunun üzerine yurt görevlileri durumu polise bildirdi. Dört gün boyunca uyuşturucu kullanıp tecavüze uğradığını iddia eden F.Y. ile M.A.'nın ifadeleri doğrultusunda çalışma başlatan polis, S.T., M.D., H.T. ve H.Ö.'yü yakaladı.

HAMİLE EŞİNDEN KISA SÜRE ÖNCE BOŞANMIŞ

Gözaltına alınan şüphelilerden M.D.'nin 4 ay önce boşandığı ve eşinin hamile olduğu belirtildi. M.D.'nin ayrıca daha önce de küçük yaşta kıza cinsel istismar suçundan kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

Emniyette işlemleri tamamlanan dört şüpheli adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber