Kobilere teknoloji dopingi

Türk Telekom ASISTT, ZTE, TeknoSA gibi teknolojide marka olmuş şirketlerle iş ortaklığı yapan, TeknoSOR Teknoloji Danışmanlık Destek ve Eğitim Hizmetleri Şirketi; bilişim sektöründe 20 yılı aşkın tecrübeye sahip yönetici ve teknik uzman kadrosuyla teknoloji destek hizmetleri alanında yeni ve yenilikçi hizmetler sunuyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2013 13:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kobilere teknoloji dopingi

Türk Telekom ASISTT, ZTE, TeknoSA gibi teknolojide marka olmuş şirketlerle iş ortaklığı yapan, TeknoSOR Teknoloji Danışmanlık Destek ve Eğitim Hizmetleri Şirketi; bilişim sektöründe 20 yılı aşkın tecrübeye sahip yönetici ve teknik uzman kadrosuyla teknoloji destek hizmetleri alanında yeni ve yenilikçi hizmetler sunuyor.

29 Haziran 2012'de Londra'da gerçekleştirilen Contact Center World yarışmasında "En İyi Destek Hizmeti (Best HelpDesk Category)" kategorisinde dünya üçüncülüğü ödülüne layık görülen 11820 Teknoloji Destek Hattı projesinin mimarı ve iş ortağı olan TeknoSOR, yeni hizmetiyle bir ilke daha imza atacak.11820 Teknoloji Destek Hattı, TeknoSOR iş ortaklığı ile AssisTT bünyesinde Erzincan'da hizmet vermeye devam ediyor.

Ekim 2013 tarihi itibariyle hizmete alınan yeni KOBİ Hizmet paketi hakkında bilgi veren TeknoSOR Genel Müdürü Fatih Boran BERBER; "Firmalara Teknoloji Danışmanlık Destek ve Eğitim Hizmetleri veren bir yüksek teknoloji şirketiyiz. Bünyemizde kurduğumuz Teknoloji Çağrı Merkezi üzerinden; firmanızın karşılaştığı bilgisayar, mobil, internet, multi-medya ve web teknolojileriyle ilgili soru ve sorunlara tek noktadan danışmanlık, destek ve eğitim hizmeti veriyoruz. Her firmadan sorumlu teknik uzmanlarımız var, ve bu uzmanlar firmanıza Bilgi ve İletişim Teknolojileri konusunda üst seviye danışmanlık hizmeti veriyorlar. Genel teknoloji destek ihtiyaçlarınızda ise Teknoloji Çağrı Merkezimizi arayarak uzmanlık alanına göre eğitimli ve sertifikalı teknik asistanlarımızdan destek hizmeti alıyorsunuz. Bu kapsam ve modelde bir hizmet dünyada sayılıdır" şeklinde hizmeti özetledi.

"Müşterilerimiz için en önemli konu karşılaştıkları sorunların bir an önce çözülmesi. Bu nedenle tüm teknolojiler için her zaman erişilebilir bir tek başvurusu noktası oluşturduk." diyerek devam eden BERBER; "Problem veya arıza kaydı alan değil, sorun çözen bir çağrı merkezi olmayı hedefledik. Müşteri memnuniyetini birinci planda tuttuk. Teknoloji kullanıcısı müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önüne alarak mesai saati, izin, tatil, bayram demeden yılın 365 günü 24 saat hizmet veriyoruz. Sürekli öğrenen genç bir ekiple çalışıyoruz. Bildirim esnasında çözülemeyecek sorunlar olduğunda ise problemin tespit ve araştırmasını yapıyor, müşterimizi geri arayarak sorunlarını en etkin ve hızlı şekilde çözebilmelerine yardımcı oluyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen bir bilgi bankamız var, bilgi birikimimizi müşterilerimizle paylaşarak en üst düzeyde rehberlik, kılavuzluk, danışmanlık ve destek hizmetleri sunuyoruz. Servisimizin kalitesini, tamamen Bulut Mimarisi üzerine kurulu kesintisiz, büyüyebilen ve yüksek performanslı bir altyapı kullanarak destekliyoruz " dedi.

Şirket vizyonunun, yeni ve yenilikçi hangi teknoloji varsa teknik desteği ile birlikte hizmet paketlerine dahil ederek KOBİ'lerin rekabet güçlerini üst düzeye çıkarmak olduğunu belirten BERBER, yeni KOBİ Teknoloji Destek Paketiyle ilgili olarak şunları söyledi; "Vizyonumuz doğrultusunda bir esnafın bir toptancının, bir imalatçının A 'dan Z' ye ihtiyaç duyduğu tüm yeni nesil teknoloji hizmetlerini bir pakette birleştirdik. İş ortaklarımızla birlikte sunduğumuz web sitesi hizmetleri, SEO analiz danışmanlık, ön muhasebe, faturalama, stok takip, mobil saha satış programları vb. birçok teknolojiyi paket bünyesine dahil ettik. Tüm servislerimizi bulut teknolojisi üzerinde çalıştırarak, 365 gün 24 saat her yerden ve tek noktadan erişilebilir hale getirdik. Üstelik tüm bu teknolojilerden faydalanmak için işyerinde teknoloji uzmanı bulundurma kaygısını da ortadan kaldırdık. Çünkü ihtiyaç duyulan her konu için işletmelere bir telefon kadar yakınız." dedi. TeknoSOR hizmetlerinden tüm esnaf, işyeri ve KOBİ' lerin yararlanabileceği konusunda da bilgi aktaran BERBER; "Hizmet talebinde bulunmak için 0850 532 2 333 numaralı çağrı merkezini arayarak firma kaydı yaptırmak yeterli. Satış temsilcilerimiz firmanın yetkili personeli ile iletişime geçerek uygun hizmet paketini seçmelerine yardımcı oluyorlar. Paketlerimizin kapsamı ve fiyatları internet sitemizde yayınlanıyor, müşterilerimiz 1 yıllık sözleşme boyunca hangi hizmet için ne ödeyeceklerini biliyorlar. Şu anda piyasadaki en ekonomik ve cazip hizmet fiyatlarını sunuyoruz. İş Merkezleri, AVM ve OSB Yönetimleri hizmeti toplu talep etmeleri durumunda, işyeri başına düşen maliyet azalıyor. Servis standardımızı, kalitesini ve kapsamını öğrenmek isteyen esnaf, işyeri veya KOBİ yetkilileri, hizmetimizi ücretsiz olarak deneyebiliyorlar." dedi. Çok yakında yeni gelişen uluslararası pazarlara da katma değeri yüksek hizmetler sunmaya başlayacaklarını duyuran BERBER; "İş modelimize ve kendimize çok güveniyoruz. Çağımızın gerekliliklerini yerine getirerek ortaya koymuş olduğumuz dünya standartlarında kaliteli, açık ve şeffaf hizmet anlayışımızla yurtdışında da hizmetlerimizin talep göreceğine inanıyoruz. Hedefimiz, tamamen Türk mühendis ve teknisyenlerimizin dehası olan Teknoloji Destek Hizmetimizi, 2015 yılında 5' in üzerinde ülkeye ihraç ederek, hem istihdama hem de ekonomimize katkıda bulunmak" diyerek sözlerini tamamladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber