Eskişehir dünya çapında sağlıklı kent haline gelecek

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Sağlıklı Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve Sağlıklı Kent Hareketi Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan Eskişehir Tepebaşı Kent Profili ve Sağlıklı Kent Gelişim Planı tanıtımı gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2013 20:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eskişehir dünya çapında sağlıklı kent haline gelecek

Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen tanıtım toplantısına sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda misafir katıldı. 2012 - 2013 yılı Sağlıklı Kent Çalışmaları slayt gösterisi ardından Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Murat Arı bir konuşma yaptı. Arı konuşmasında Sağlıklı Kent Hareketini önemine değinerek Türkiye'de gerçekleşen çalışmaları anlattı.

Tepebaşı Sağlıklı Kent Hareketi Yürütme Kurulu üyesi Ebru Sungar, Eskişehir Tepebaşı Kent Profili ve Sağlıklı Kent Gelişim Planı çalışması hakkında bilgi verdi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da yapılan çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti. Ataç, çalışmanın sivil toplum kuruluşları, üniversite ve kamu işbirliklerinin birlikte çalıştığı bir proje olduğunu belirterek, "Bu paylaşım ve dayanışmanın Eskişehir'in dünyanın en sağlıklı kentleri arasında yer alması için büyük bir adım olacak" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber