Ev tipi yurtlar geliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Bakanlık olarak öğrenci evleri konusunda ailelerden çok ciddi şikayetler aldıklarını ifade etti.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 11 Kasım 2013 11:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ev tipi yurtlar geliyor

Sorunun çözümü için alternatif seçenekler üzerinde durulacağını belirten şahin, 'Büyük bir kampanya ile yurt ihtiyacını karşılayabiliriz, yurtta kalmak istemeyen öğrencilere ev tipi yurtlar yapabilirz' dedi.

AİLELERİN KAFALARINDA ENDİŞE KALMAYACAK

Öğrenci evleri konusunda ailelerin şikayetleri üzerine bir açıklama yaptıklarını açıklayan Başbakan'a Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'den destek geldi. Şahin, Ailelerden çok ciddi şikayet geldiğini ifade etti. Şahin, annelerin, babaların kafalarında çocuklarıyla ilgili hiçbir endişe kalmayacağı alternatifler üzerinde çalışacaklarını açıkladı.

YURTTA KALMAK İSTEMEYENE YENİ ÇÖZÜM

Daha fazla yurt yapılması, öğrencilerin güvenli şartlarda kalması gibi koruyucu ve önleyici tedbirlerin alınıp süreci yöneteceklerini açılayan şahin, bunun yanı sıra büyük bir kampanya ile yurt ihytiyacının giderilebileceğini açıkladı. 'Büyük bir kampanya ile yurt ihtiyacını giderebiliriz' diyen Şahin, yurtta kalmak istemeyip evde kalmak isteyenlere ev tipi yurtlar yapabiliriz' ifadelerini kullnadı. Annelerin babaların ailelerin de kafalarında çocuklarıyla ilgili hiçbir endişe kalmayacağı şekilde alternatifler çoğaltmamız lazım'dedi..

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber