Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm anlatılacak

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı organizasyonu ile ‘Ketsel Dönüşüm’ konulu seminer düzenlenecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2013 14:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm anlatılacak

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı organizasyonu ile 'Ketsel Dönüşüm' konulu seminer düzenlenecek.

17 Aralık 2013 tarihinde düzenlenecek olan 'Kentsel Dönüşüm' konulu seminere Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) de katkılarının alınması amacıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürü H. Vahit Okumuşer başkanlığındaki heyet, AKÜ Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ali Ergün'ü ziyaret etti. AKÜ başta olmak üzere Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin kamu kurumları ile işbirliğine açık olduğunu belirten Ergün, düzenlenecek seminerde her türlü bilimsel ve teknik desteğin sağlanabileceğini ifade etti. Seminerde, kentsel dönüşüm, riskli bina tespit çalışmaları ve yapı güvenliği konularında bilgilendirme sunumlarının AKÜ Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ali Ergün tarafından yapılmasının kararlaştırıldığı aktarıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber