Erdoğan'a posterli protesto

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Nisan 2006 14:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'te cezaevinden çıkan bir kişi, AK Parti Gaziantep İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a posterini fırlattı.

Başbakan Erdoğan, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte partisinin Kamil Ocak Spor Salonu'nda gerçekleştirilen il kongresine katıldı. Başbakan Erdoğan konuşurken, Cemil Baran adlı kişi kürsüye yaklaşarak, "Ben seni bu kadar seviyorum. Çocuklarıma kim bakacak" diyerek, elindeki Erdoğan'ın posterini fırlattı.

Baran'ın bu davranışı Başbakan Erdoğan'ı sinirlendirirken, korumalar şahsı etkisiz hale getirerek dışarı çıkardı. Baran gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Bu arada, Başbakan Erdoğan, "Hizmetlerimizi idrak edemeyen böyle insanlar çıkabilir" dedikten sonra partililerin üzerine karanfil attı.

Başbakan Erdoğan'a posterini fırlatan Cemil Baran'ın, Gaziantep'te 100. Yıl Kültür Parkı'nda yöresel kıyafetlerle ayakkabı boyacılığı yaptığı, tezgahına el konulduğu için AK Parti il binasını silahla bastığı gerekçesiyle tutuklandığı ve bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber