En fazla kan bağışçısı toplayanlara ödül

Düzce İsmetpaşa ilköğretim okulunda en fazla kan bağışçısı bulunan öğrenciler ödüllendirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2013 16:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
En fazla kan bağışçısı toplayanlara ödül

En fazla kan bağışçısı sağlayan Serenay Aydın birinci, İpek Naz Şahin ikinci, Hanne Sare Yılmaz ise üçüncü oldu.

Okul velileri ve yakınlarının katılımı ile gerçekleştirilen kan bağışında dereceye giren öğrenciler için okul bahçesinde bir tören düzenlendi. Törende konuşan, İsmetpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Arif Önemli, Kızılay Kan Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri kampanya hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Önemli, "Burada tek bir amacımız var kan vermenin önemini sizlere benimsetebilmek. Bu anlamda bütün öğretmen arkadaşlarıma, sizlere bunu aşıladıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Düzce Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğünden Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Leyla Barut "Kan bağışı kampanyasında, katkılarını bizden esirgemeyen İsmetpaşa okuluna bir kez daha teşekkür ediyorum. Birinciliği bir başka okula bırakmıyorsunuz. Yine bağışlarınızla birinci olduğunuz MEB projesi kapsamında öğretmen arkadaşlara ve hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Kızılay Düzce Şubesi tarafından Okul Müdürü Arif Önemli ve öğrencilere plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi. Dereceye giren Serenay Aydın, İpek Naz Şahin ve Hanne Sare Yılmaz'a okul tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber