Korsana karşı el ele verecekler

Yalova Servis İşletmecileri Odası Arif Oktay Tunç, korsan taşımacılıkla mücadele edebilmek için ilçelerdeki odalarla iş birliği yapacaklarını söyledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2013 21:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Korsana karşı el ele verecekler

Yalova'da korsan taşımacılık yapılmasının kendilerini rahatsız ettiğini dile getiren Servis İşletmecileri Odası Arif Oktay Tunç, "Servisçilerle ilgili Yalova genelinde bir çalışma yapıyoruz. Yalova'daki tüm servisçileri bu çalışmayla belirleyeceğiz. Nasıl toplu taşımacı belli ise, servisçiler de belli olacak. Korsan servisçilikle sadece Yalova'da mücadele ederek başa çıkamadık. Yalova'nın 5 ilçesinde de bu çalışmayı yürüteceğiz. Yalova merkez ve 5 ilçedeki servisçilerle ortak bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışma korsan servisçiliği tamamıyla engelleyecektir. Herkes kendi bölgesini engelleyeceği için ortada sıkıntı kalmayacak" dedi.

Korsana son verilebileceğini anlatan Tunç, "Korsanı yapanlar, bizim içimizde bu işi bilen insanlar. 'S' plakalı aracı varken, ikincisine 'S' plaka almayan insanlar. Altınova'da Altınovalılar, Yalova'da ise biz bunu engelleyeceğiz. Herkes bunu engelleyince az kalacak ve sırıtacak. Eskiden biz Altınova ile Altınova da bizimle uğraşıyordu. Servisçiler birbirleriyle uğraşırken korsanlar türedi. Hatamızı bir şekilde anladık. Birlikte korsanı bitireceğiz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber