Bağcılar'da baza atölyesinde yangın: 2 yaralı

Bağcılar'da 4 katlı bir binanın altında faaliyet gösteren baza atölyesinin deposunda yangın çıktı. Yangına müdahale etmek isteyen 2 işçi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2014 23:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bağcılar'da baza atölyesinde yangın: 2 yaralı

Olay, Güneşli Merkez Mahallesi' Barış Sokak üzerinde faaliyet gösteren işyerinde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mobilya atölyesinin deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm depoyu sararken ihbar üzerine olay yerine Bağcılar itfaiyesinin yanı sıra Kocasinan ve Bakırköy itfaiyesinden de takviye ekipler sevk edildi. Alevler itfaiyenin yoğun çalışması sonucu üst katlara sıçramadan kontrol altına alındı. Ancak yapılan ilk müdahale sırasında atölyede çalışan 2 işçi yaralandı. Tuncay Gülen ve Emin Kökten isimli 2 işçi yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan işçilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Bir görgü tanığı, "Biz yoktuk burada, olanlar hastanede zaten şuan. Yaralılar sadece yangını söndürmek istemiş. Paydos saatinden sonra oldu. Bizde yangının neden çıktığını bilmiyoruz. Burası (yatak) bazası üretimi yapılan bir işyeri" şeklinde konuşu.

Polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebinin tespiti için inceleme başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber