Sağlık Bakanlığı 2006 yılı eylül ayı eş durumu kurası için başvurular başladı

Haber Giriş : 21 Eylül 2006 09:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1-Bakanlığımızda Uzman Tabip, Tabip, Diş Tabibi ve Eczacı olarak görev yapan personel için 29 Eylül 2006 Cuma günü Eş Durumu Mazereti Atama Kurası yapılacaktır.

2-Bu kuraya daha önce görev yaptıkları İl Sağlık Müdürlükleri aracılığı ile eş durumu mazeretine istinaden atanma talebinde bulunanlardan; evrakları 14 Eylül 2006 tarihine kadar Bakanlığa giriş yapmış ve mazereti kabul edilmiş olanlar başvurabilecektir.

3-Kuraya başvurabileceklerin isim listesi ve talep ettikleri ilde tespit edilen münhal yerler Personel Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinde (http://personel.saglik.gov.tr) ilan edilmiş olup, kuraya başvuracak personel kendi unvan ve branşında talep ettiği il için tespit edilen yerlerden tercih yapabilecektir.

4-Kuraya başvuracak olanlar kendileri için tespit edilen münhal yerlerden en fazla 5 (beş) tercih yapabileceklerdir. Talep edilen ilde 5'ten az münhal yer olması halinde en fazla ilan edilen yer kadar tercih yapabileceklerdir.

5-Eş Durumu Mazereti Kurası için başvurular Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapılacak olup, 19 Eylül 2006 Salı başlayıp, 22 Eylül 2006 Cuma günü saat 18:00'da sona erecektir.

6-Kuraya başvuran personel başvuru formunu notere veya çalıştıkları kuruma onaylatacaklardır. Onaylatılan başvuru formunu,

?Sağlık Bakanlığı
Personel Genel Müdürlüğü
Bilgi İşlem ve İstatistik Dairesi Başkanlığı
Kura ve Toplu İşlemler Şubesi
Mithatpaşa Cad. No:3
Sıhhıye / ANKARA?

adresine en geç 26 Eylül 2006 Salı günü saat 18:00'a kadar Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şubesinde olacak şekilde APS veya özel kargo şirketi ile göndermeleri gerekmektedir.

7-Onaylı başvuru formu ile PBS kayıtlarındaki tercihler arasında farklılık bulunduğu takdirde adayın tercihleri geçersiz sayılacaktır. Bu kişiler ile tercih bildirmeyenler, hatalı form gönderen ve tercihlerine yerleştirilmeyenler söz konusu eş durumu kurası için ilan edilen yerlerden boş kalan yerlere genel kura ile yerleştirileceklerdir.

8-Söz konusu kura, 29/09/2006 Cuma günü http://personel.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecek yer ve saatte noter tarafından gerçekleştirilecektir.

MÜNHAL KADROLAR VE İSİM LİSTELERİ

YAŞADIĞINIZ SORUNLAR

ÖRNEK BAŞVURU FORMU

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber