Böcek'te 'sahte' rapor davasında Palaz hakim karşısında

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde, ofisine dinleme cihazı konulmasıyla bağlantılı soruşturmada sahte rapor düzenledikleri iddiasıyla haklarında dava açılan 3 sanık hakim karşısına çıktı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2015 16:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Böcek'te 'sahte' rapor davasında Palaz hakim karşısında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde, çalışma ofisine dinleme cihazı konulmasıyla bağlantılı soruşturma sırasında "sahte rapor" düzenledikleri iddiasıyla haklarında dava açılan, eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı ve BİLGEM Başkanı Hasan Palaz'ın da arasında bulunduğu 3 sanık, yeniden hakim karşısına çıktı.

Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuksuz sanıklar Palaz, Gökhan Vıcıl, Hamza Turhan ve avukatları ile müdahil Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı katıldı.

Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın'ın dilekçe vererek, müvekkilinin çalışma ofisine dinleme cihazı konulmasına ilişkin 11 sanık hakkında "Fetullahçı Terör Örgütü üyeliği" suçundan açılan dava ile bu davanın, birbiriyle irtibatlı olduğu gerekçesiyle birleştirilmesi talebi tutanağa geçirildi.

Mahkeme heyeti, birleştirme talebinin daha sonra değerlendirilmesine ve taraf avukatlarına, dosyaya giren evraka ilişkin beyanda bulunmaları için süre tanınmasına karar verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber