44 yaş küçük kıza taciz üstüne ahlaksız teklif!

ANTALYA'da, ofis işlerinde kendisine yardımcı olması için işe aldığı lise öğrencisi 17 yaşındaki R.B.K. adlı kıza elle tacizde bulunduğu iddia edilen inşaat müteahhidi 61 yaşındaki S.A. hakkında, 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İlk duruşmada ofiste çay kahve servisi yaptığını anlatan R.B.K. şöyle konuştu

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 27 Şubat 2016 08:25, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
44 yaş küçük kıza taciz üstüne ahlaksız teklif!

Otomobilde taciz etti

"Gömlek içimi gösterdiği için almadım. Pantolonu denedim. Bu sırada kabinin yanına geldi ve 'pantolon olmuş' diyerek kalçamı elledi. Arabasıyla annemin işyerine gittiğimiz sırada yine taciz de bulundu. Bana, 'alışveriş oldu, veriş alış da olsun' dedi. Sağ elini omzuma atıp göğüslerime elledi. Eline vurdum. İnmek istedim. Aracın kapıları kilitliydi. Annemin işyerine yaklaştığımızda 'bu olanları kimseye anlatma, benim param var, satın alamayacağım kimse yok. Polise falan gitme. Siz zaten fakirsiniz. Bu olanlardan kimseye bahsetme' dedi. Ben tam inmek üzereyken saçımdan çekerek yine göğüslerimi elledi."

'Dubleks daire veririm'

Duruşmada tanık olarak dinlenen baba E.K.'nın patronu M. A. ise olaydan sonra sanığın oğlunun işyerine geldiğini belirterek, şunları söyledi: "Sanığın oğlu, E.K ile görüşmek istedi. Konu yargıda olduğu için izin vermedim. Bunun üzerine bana, E.K'ya söyleyin, 'Babamın böyle bir şey yapıp yapmadığını bilmiyorum. Ama adımın rezil olmaması için şikayetlerinden vazgeçmeleri halinde 330 bin lira değerindeki dubleks dairemi kendilerine vereceğim' dedi. Bunun üzerine ben de kendisine 'Birisi senin çocuğuna böyle bir şey yapma sen ne yaparsın' dedim. Bunun üzerine sanığın oğlu işyerimden ayrıldı." Duruşma, sanığın dinlenmesi için 20 Nisan'a ertelendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber