Denizcilik ve kabotaj bayramı kutlanıyor

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Marmaris'te törenle kutlandı. Deniz Şehitleri anısına denize çiçek bırakıldı. Marmaris'te gerçekleştirilen kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2016 15:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Denizcilik ve kabotaj bayramı kutlanıyor

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Marmaris'te çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kabotaj Bayramı nedeniyle sabah saatlerinde Atatürk Meydanı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Namık Alper, Marmaris Belediye Başkan vekili İsmet Kamil Öner, Marmaris Liman Başkanı Burak Okçu'nun yanı sıra siyasi parti ve kamu kurumu temsilcileri katıldı.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı komitesi adına Marmaris Liman Başkanı Burak Okçu törende Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Mustafa Kemal Atatürk ve deniz şehitleri anısına saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Marmaris Liman Başkanı Burak Okçu, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Harika teknesi ile Marmaris körfezinde sürat tekneleri ve jet skilerin eşliğinde deniz şehitleri anısına denize çiçek bırakıldı. Sürat tekneleri ve jet ski gösterileri gerçekleşti. Gösteriler vatandaşlar ve turistler tarafından da ilgiyle izlendi.

Sahil Güvenlik ve Gümrük Muhafaza botları da denizde kutlamalara eşlik ettiler.

-Fethiye'de kutlama Beşkaza Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Fethiye Liman Başkanı Beşkaza Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk sundu. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından günün anlam ve öneminin konuşması yapıldı. 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı komitesi deniz şehitleri anısına denize çiçek bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber