Sağlıkçılara özel bilgisayar kampanyası 15 Haziran'a kadar geçerli olacak

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 22 Şubat 2007 09:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık Bakanlığı, VakıfBank, Intel ve Microsoft İşbirliği ile Sağlık Bakanlığı Çalışanlarına ve Emeklilerine Özel ?Acil Bilgisayar Desteği? projesini hayata geçiriyor. 15 Şubat'ta başlayan kampanya, 15 Haziran'a kadar geçerli olacak.

300 bini aşkın Sağlık Bakanlığı çalışanı ve emeklisi, doktor, diş hekimi, eczacı, ebe, hemşire, tekniker, teknisyen, idari ve diğer tüm personeli kapsayan proje kapsamında farklı fiyat ve konfigürasyonda 4 masaüstü ve 4 dizüstü bilgisayar modeli olmak üzere toplam 8 ayrı seçenek bulunuyor.

Kampanyadaki bilgisayarların masaüstü modelleri Casper, Dell (Kont Bilgisayar) ve HP (Sentim Bilişim Teknolojileri) tarafından, dizüstü modelleri ise Vestel, Fujitsu Siemens (Yönsis) ve Toshiba (TNB) tarafından sunuluyor.

Projede masaüstü bilgisayarlar için 479 USD'den 1163 USD'ye kadar, dizüstü bilgisayarlar içinse 867 USD'den 1136 USD'ye kadar fiyat aralıkları mevcut.

Sunulan tüm ürünler peşin, VakıfBank kredi kartları ya da bireysel kredi kullanılarak alınabiliyor. 24 aya varan taksit seçeneğinin sunulduğu kampanyada ürünleri satın almak için Türkiye genelindeki Vakıfbank şubelerine ve www.vakifbank.com.tr adresine başvurulabiliyor. Ayrica 444 0 724 numaralı VakıfBank Çağrı Merkezi'nden de detaylı bilgi alınabiliyor.

?Acil Bilgisayar Desteği? kampanyası kapsamında, farklı ihtiyaçlar için uygun fiyatta hem yerli hem yabancı model seçenekleri bulunuyor. Bakanlık çalışanları ve emeklileri kendilerine uygun buldukları modeli tercih edebiliyorlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber