Malatya Belediye Başkanı Çakır: Babamızın oğlu olsa affetmeyiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ihale usulsüzlüğü ve yolsuzluk operasyonuna ilişkin olarak, "Ortada çok kirli bir yolsuzluk, usulsüzlük söz konusu. Bu işi bilerek tasarlayan babamın oğlu dahi olsa cezasını görecek, affetmeyiz" dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 31 Temmuz 2017 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Malatya Belediye Başkanı Çakır: Babamızın oğlu olsa affetmeyiz

SEZAİ ERHAN/MALATYA-Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ihale usulsüzlüğü ve yolsuzluk operasyonuna ilişkin olarak, "Ortada çok kirli bir yolsuzluk, usulsüzlük söz konusu. Bu işi bilerek tasarlayan babamın oğlu dahi olsa cezasını görecek, affetmeyiz" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, düzenlediği basın toplantısında belediyedeki ihale usulsüzlüğü ve yolsuzluk operasyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. "Kim suçluysa yargı cezasını verecektir " diyen Başkan Çakır, "Ben yaklaşık 9 yıldır bu şehrin belediye başkanıyım. Kentin nereden nereye geldiği malumdur. Buraya geldiğimiz ilk günden beri her zaman söylüyoruz, burada yaşayan Malatyalıların haklarının olduğu gibi, aslında daha sonra burada yaşayacak, doğmamış çocukların da bu şehirden alacakları var. Dolayısıyla çocuklarımıza daha güzel bir şehir bırakmak en büyük arzumuz. Biz burada milletin emanetçisiyiz. Biz ihbar üzerine belediyemizin Yol Asfalt ve Koordinasyon Dairesinde ciddi manada bir usulsüzlük, yolsuzluk tespit ettik. Bu işi bilerek tasarlayan arkadaşlarımız da varsa, herkes bunun cezasını görecek. Allah için bu babamın oğlu olsa da affetmeyeceğiz" dedi.

Başkan Çakır, Belediyede yanlış veya usulsüzlük yapıldığına dair bilgisi olan herkesin kendileriyle paylaşmaları durumunda tüm bunların da inceleneceğini belirterek, görevlerinde usulsüzlük ve suiistimal yaptığı belirlenen Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar ile Yol Asfalt ve Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert'in de aralarında bulunduğu 15 personeli açığa aldıklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber