Savcı ile polis arasındaki tartışma cezaevinde bitti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Haziran 2007 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir'de, sahilde çocuklarına saldırdığını ileri sürdüğü köpeğin sahibesine çıkışan ve aralarında tartışma yaşanan polis memuru ile köpeğin sahibesi olan ve İzmir Adliyesi'nde görevli olduğu öğrenilen bayan cumhuriyet savcısı mahkemelik oldu. Polis memuru Z.N.'nin, bayan cumhuriyet savcısı F.T.'nin şikayeti üzerine sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, olay 3 Haziran 2007 tarihinde Edremit ilçesine bağlı Akçay Beldesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Dalyan mevkiinde çocuklarıyla sahilde dolaşan Edremit İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli polis memuru Z.N., sahilde bir köpeğin çocuklarının üzerine yürümesi ve yaşadıkları korku üzerine, köpeğin sahibesiyle tartıştı. Kendisinin polis olduğunu söyleyen Z.N. ile "Ben de cumhuriyet savcısıyım" diyerek kendini tanıtan bayan savcı arasında sözlü tartışma yaşandı. Bayan savcı polisten şikayetçi oldu.

Meslektaşları tarafından yakalanıp gözaltına alınan Z.N. isimli polis memurunun, sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklanarak Edremit Cezaevi'ne gönderildiği, olayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü bildirildi. F.T.'nin İzmir Adliyesi'nde görevli cumhuriyet savcısı olduğu ve Akçay'da tatil için bulunduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber