Belediye Başkanı'nın evi soyuldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Mart 2008 21:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'un Ulubey ilçesinin Karakoca Mahallesi'ndeki köy evi birbirleri ile kardeş olan T.T. (16) ve L.T. (20) tarafından soyulduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre; eve giren 2 kardeş, müzik seti, plazma televizyon, uydu anteni ve Belediye Başkanı Seyit Torun'un dedesinden kalma Fenerbahçe logolu kupa bardağını aldı.

Bir süre evinde içinde kalan 2 kardeş evde bulundurulan alkollü ürünlerden alarak alem yaptı. Ulubey Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin kısa sürede T.T ve L.T isimli kardeşleri evden çaldıkları tesbip edilen eşyalarla birlikte yakalayarak haklarında düzenledikleri evrakla adliyeye götürdü.

Burada mahkeme daha önceden de sabıkası bulanan kardeşlerden L.T.'nin tutarsız davranışları yüzünden akli dengesinin yerinde olup olmadığını tespiti için tutuksuz yargılanmak üzere hastaneye gönderdi. Yaşı küçük olan diğer kardeşin ise tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Üzücü bir olay yaşadıklarını aktaran Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, dedesinden kalma Fenerbahçe bardağın kendisi için manevi değer taşıdığını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber