Şırnak'ta uçurumdan düşen er şehit oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2008 11:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şenol ÇAKIR/ŞIRNAK, (DHA)

Şırnak'ın Uludere İlçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda dengesini kaybederek 50 metrelik uçuruma düşen komando er Müslüm Köşker şehit oldu.

Uludere'nin Şenova Beldesi kırsal kesiminde PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen oparasyona katılan komanda er Müslüm Köşker, sarp ve dik kayalıklı dağa tırmanma sırasında dengesini kaybederek 50 metrelik uçuruma yuvarlandı ve şehit oldu.

Şehit komando er şehit Kösker'ign cenazesi, Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndaki Askeri Hastane'de yapılan törenden sonra toprağa verilmek üzere memleketine gönderildi.

BÖLGEDE OPERASYONLAR

Bu arada teröristlere yönelik operasyonlar Bestler Dereler Bölgesi ile Küpeli Dağı'nda devam ediyor. Irak sınırına ise bugün de 5 askeri araç ile konteynerler gönderildi.

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nin kırsal kesiminde yapılan arazi arama taraması sırasında teröristlere ait çok sayıda el yapımı patlayıcı ve roketatar ele geçirildi.


ŞIRNAK'ta vatani görevini yapan er Müslüm Köşker'in görevden döndüğü sırada dereye düşerek kaybolduğu iddia edildi.

Namık Kemal Mahallesi Arıseven Sokak'ta oturan 6 çocuklu Köşker Ailesi, Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan öğle saatlerinde gelen telefonla adeta yıkıldı. Aileyi arayan askeri yetkililer, Şırnak'ta vatani görevini yapan er Müslüm Köşker'in görevden döndüğü sırada Uludere İlçesi Şenoba Beldesi yakınında dereye düşerek kaybolduğu bildirildi. 1 yıldır vatani görevini yapan Köşker'in kaybolduğu haberini duyan aile fertleri şoka girdi. Şırnak'ı aradığını ve olayın doğru olduğunu öğrendiğini ifade eden ağabey Ahmet Köşker, "Kayıp kardeşimin bulunması için askerler tarafından arama çalışmalarının sürdürüldüğünü öğrendim. Çalışmaların sonucunu bekliyoruz" dedi. Köşker Ailesi, endişe içinde oğlullarından gelecek haberi bekliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber