Tam teşekküllü hastane var personel yok

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2008 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli'nin Çardak ilçesinde tam teşekküllü bir hastane olmasına rağmen personel yokluğu sebebiyle vatandaşlara yeterli hizmet verilemiyor.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, ilçe gezileri kapsamında Bozkurt ve Çardak'a gitti. Bozkurt'taki incelemeler sonrasında Erkmen, protokol üyeleriyle birlikte Çardak'a geçerek bilgi aldı. Kaymakam Vekili Kamuran Taşbilek, ilçenin sıkıntılarını aktarırken tam teşekküllü bir hastaneye sahip olmalarına rağmen personel sıkıntısı yaşadıklarını belirtti. Bu yüzden hastanenin yeterince hizmet veremediğini dile getiren Kaymakam Vekili Taşbilek, bunun en kısa sürede çözülmesini talep etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Denizli İl Sağlık Müdürü Erdoğan Taş ise, "2008 kadro tanımları yapıldıktan sonra buraya kadrolu personel vereceğiz. Şu anda buradakiler geçici görevlendirmeyle çalışıyor. Kadrolu personel gelince sıkıntı ortadan kalkacak" dedi.

Öte yandan Çardak Kaymakam Vekili Taşbilek, kara, demir ve havayollarının kesiştiği bir yerde olmasına rağmen ilçenin organize sanayi ve serbest bölgelerinin yeterince faal olmamasının üzüntü verdiğini belirtti. Taşbilek, "Halbuki sözkonusu bölgelerin altyapı ve ulaşım sıkıntısı yok. Buraların faaliyete geçirilememesi, Çardak'ın göç vermesine sebep oluyor" şeklinde konuştu.

Toplantı sonrasında Vali Erkmen ve beraberindekiler, Çardak Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber