Yılın polisinin hayatını karartan kaza

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2008 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kaza Ayazağa Cendere yolunda meydana geldi. Kazanan tarafları yine bir TIR şoförü ve motosikletiyle dolaşan polis memuru. Sağ şeritte ilerlerken fabrikaya girmek için kontrolsüz bir şekilde sol tarafa manevra yaptığı iddia edilen TIR, karşıdan gelen motosikleti altına aldı. Aniden karşısına çıkan TIR'ın altında kalmaktan kurtulamayan sürücü Mehmet Kabut'un bacakları tekerlerin arasında sıkıştı.

TIR'I HAREKET ETTİRİNCE OLANLAR OLDU

Olayı gören diğer sürücülerin uyarmasıyla duran TIR şoförü, bir süre arac içinde bekledi. Vatandaşların yardımı ile tekerlerin arasında sıkışan sürücü tam çıkarılırken olanlar oldu. Vurdum duymaz sürücü araçtan inip yardım etmek yerine tonlarca ağırlıktaki TIR'ı ileri geri hareket ettirerek araç altında sıkışan kişiden kurtulmak istedi. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde TIR şoförü ileri-geri yaparak motorsiklet sürücüsünün bacaklarını ezdi. Çevredekilerin panik içinde çırpınışları ve bağırmaları üzerine TIR'ı durduran şoför Cemal İltemer, olayın üzerinden yaklaşık 2 dakika geçtikten sora araçtan inerek arka tarafta acı içinde kıvranan polis memurunun yanına gitti. TIR şoförü İltemer, tekrar aracına bindi ve çevredekilerin tepkilerine aldırış etmeden fabrikaya girdi.

SOL BACAĞINI KAYBETTİ

İşte tüm bu olanlar fabrikanın girişindeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 15 Eylül'de gelen olay sonrası Mehmet Kabut hastaneye kaldırıldı.Yaralı sürücü Florence Nightingale Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Sol bacağını kaybeden Kabut birçok kemiğinde de kırık tespit edildi . 2005 yılında İstanbul'da yılın polisi seçilen 14 yıllık polis memuru hayat mücadelesi veriyor.

TIR ŞOFÖRÜ SERBEST BIRAKILDI

Polisler tarafından gözaltına alınan TIR şoförü Cemal İltemer ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.Kubat'ın ailesi ise TIR şoförünün serbest bırakılmasına tepki gösterirdi .Aile hukuk mücadelesi başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber