Ankara'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2008 18:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 89. yıl dönümü etkinlikleri dolayısıyla yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, yarın saat 11.00'de yapılacak Atatürk koşusu nedeniyle Kara Harp Okulu Komutanlığı karargah binası önünden başlayıp, Dikmen Caddesi, Genelkurmay Başkanlığı, Akay, Kızılay, Sıhhiye kavşakları ile Necatibey Caddesi, Gençlik Caddesi, Anıtkabir 1 No'lu nizamiye önüne kadar olan güzergahtaki yolların çift şeridi, etkinliğin 30 dakika öncesinden koşu bitimine kadar trafiğe kapatılacak. Yolların sol şeridi ise trafiğe açık tutulacak.

Diğer koşu saatleri ve trafiğe kapatılacak yollar şöyle:

"Saat 14.20'de başlayacak 73. Büyük Atatürk koşusu sonuna kadar olmak üzere, Dikmen Keklikpınarı'ndan başlayıp Dikmen Caddesi, Genelkurmay Başkanlığı, Akay, Kızılay, Sıhhiye, Osmanlı-Ulus kavşakları ile Ulus'taki valilik binasına kadar olan yol güzergahı.

Saat 15.00'da gerçekleştirilecek Ata'ya saygı yürüyüşü sonuna kadar, Genelkurmay Başkanlığı kavşağından başlayıp TBMM önü Aka kavşağı, Atatürk Bulvarı, Opera, Ulus kavşağını takiben valilik binasına kadar olan yol güzergahı."

Ayrıca, saat 13.15'te yapılacak tören dolayısıyla Dikmen Caddesi'ndeki tören alanıyla bağlantılı yol güzergahı da etkinlik sonuna kadar trafiğe kapalı tutulacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber