Belediye başkanı görevi kaymakama devretti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Ocak 2009 21:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde görevden alınan Abdullah Demirbaş'ın yerine 2 yıl boyunca belediye başkanlığı yapan Ahmet Aydın, görevi törenle Erdoğan Aydın'a devretti.

DTP'li Abdullah Demirbaş'ın 22 Haziran 2007 tarihinde görevden alınması üzerine Diyarbakır'ın Sur Belediye Başkanlığına atanan Ahmet Aydın, bu görevi Sur Kaymakamı Erdoğan Aydın'a devretti.

Rahatsızlığından dolayı 10 gün rapor alan Ahmet Aydın, belediye hizmet binasına gelerek müdür ve personel ile vedalaştı.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimlere kadar Sur Belediye Başkanlığına Sur Kaymakamı Erdoğan Aydın'ın vekaletle bakacağını ifade eden Ahmet Aydın, ''Geçen 2 yıllık sürede birlikte güzel hizmetlerimiz oldu. Bu süre zarfından beraber görev yaptığımız personel arkadaşlara teşekkür ederim'' dedi.

Sur Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kaya ise geçen 2 yıllık sürede hiçbir konuda aksama olmadığını belirterek Ahmet Aydın ile güzel işlere imza attıklarını kaydetti.

Daha sonra Ahmet Aydın, personel adına Sur Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kaya tarafından takdim edilen çiçeklerle uğurlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber