Emekli polis, acil serviste intihar etti

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 31 Ocak 2009 12:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hasan BALCILAR/ KADİRLİ(Osmaniye), (DHA)

OSMANİYE'nin Kadirli İlçesi'nde oturan emekli polis memuru 53 yaşındaki Muzaffer Zafer Durmuşcan, tedavi amacıyla gittiği Kadirli Devlet Hastanesi acil servisinde beylik tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Durmuşcan'ın üzerinde çıkan notta borçları nedeniyle ellerine düştüğü tefecilerden kurtulmak için böyle bir yol seçtiğini yazdığı anlaşıldı.

Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi Batıkent Sitesi'nde oturan emekli polis Muzaffer Zafer Durmuşcan, bugün sabah ailesine rahatsızlandığını söyleyerek Kadirli Devlet Hastanesi'ne gitti. Acil Servise giden ve buradaki bir kabine alınan Durmuşcan, üzerinde taşıdığı beylik tabancasını çekerek başına ateş etti. Acil servisi şok eden silah sesi ardından kanlar içinde yere yağılan emekli polise, acil servis doktorları müdahale etti. Emekli polis, ardından Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edilmesine rağmen yolda öldü.

Soruşturma başlatılırken 2 çocuk babası Durmuşcan'ın üzerinde bulunan notta, borçları nedeniyle ellerine düştüğü tefecilerden kurtulmak için bu yolu seçtiğini yazdığı bildirildi. Durmuşcan'ın cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken haberi alıp hastaneye gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber