Müdürü bıçaklayan odacıya 3 yıl 9 ay ceza

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 02 Şubat 2009 16:18, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

İsmail AKDUMAN/SAMSUN, (DHA)

SAMSUN İl Özel İdaresi'nde, Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürü Ercüment Kadıoğlu'nu (37), kendisine ?geri zekalı' dediği gerekçesiyle bıçaklayarak yaralayan odacı Mehmet Zengin (41), 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'un Atakum Beldesi Yeşildere Mahallesi'nde bulunan İl Özel İdaresi'nin yemekhanesinde 11 ay önce meydana gelen olayda, Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürü Ercüment Kadıoğlu, yemek yerken İl Özel İdare İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı'nda odacı olarak çalışan Mehmet Zengin tarafından göğsünden bıçaklandı. Olaydan sonra yakalanarak tutuklanan ve Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ?adam öldürmeye teşebbüs' suçundan yargılanan Mehmet Zengin, bugün son kez hakim karşısına çıktı. Zengin, savunmasında, ?Olaydan 15 gün önce müdürün odasına bir evrak götürdüm. Odada başka kişilerde vardı. ?Bunları bana niye getirdin geri zekalı' diyerek bağırdı. Çok içerledim. Olay günü de yemekhanede yemek yedikten sonra dışarıya çıkıp dolaşmak için arkadaşlarıma bakıyordum. Müdür ile göz göze geldik. Alaylı şekilde bakıyordu. Sonra bu olay gerçekleşti. Çok pişmanım? dedi.

Daha önceki duruşmalara katılan Müdür Kadıoğlu ise kendisini bıçaklayan sanığı tanımadığını belirterek, aralarında böyle bir konuşma gerçekleşmediğini söylemişti.

Mahkeme heyeti, Mehmet Zengin'e ?adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası vererek tahliye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber