İtfaiye eri, görevi başında kaçırıldı

Haber Giriş : 11 Aralık 2004 11:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avcılar'da karşılıksız çek verdiği öne sürülen itfaiye eri, dün akşam saat 22.00 sıralarında kimliği belirsiz, silahlı 8 kişi tarafından kaçırıldı. Avcılar İtfaiyesi'nde görevi başında kaçırılan itfaiye eri Ahmet Yavuz (30), kaçırıldıktan kısa süre sonra serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Avcılar İtfaiyesi'nde görev yapan Ahmet Yavuz, dün akşam saat 22.00 sıralarında görevi başındayken kimliği belirsiz silahlı sekiz kişi tarafından kaçırıldı. Silahlı kişilerin itfaiye binasına gelerek, diğer itfaiye erlerini etkisiz hale getirip, Ahmet Yavuz'u 34 C 0853 plakalı araçla kaçırdığı belirtildi.

Şahıslar tarafından kaçırılıp darp edildiğini öne süren Ahmet Yavuz, daha sonra Tepecik Mevkii'nde zanlılar tarafından serbest bırakıldı. Önce Avcılar İtfaiyesi'ne daha sonra da Avcılar Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Yavuz, kendisini kaçıranlardan şikayetçi olmadı.

Ahmet Yavuz'un kaçırılışına şahit olan arkadaşının sorgusuna başvuran polis, daha sonra Ahmet Yavuz ve arkadaşını Avcılar İtfaiyesi'ne geri götürdü. Yavuz'un kendisini kaçırdığı kişilere 2 milyar değerinde karşılıksız çek verdiği öğrenildi. Mağdur durumundaki Ahmet Yavuz'un yüzünü kameralardan gizlemesi dikkat çekti.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber