Ergenekon zanlısı Çömez, hakkındaki iddiaları internet sitesinden cevapladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Şubat 2009 16:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Musa Taşpınar

ANKARA- Ergenekon soruşturması kapsamında aranan eski Milletvekili Turan Çömez, hakkındaki iddialara internet üzerinden cevap vermeyi sürdürüyor.

Ergenekon soruşturması kapsamında mahkemenin arama emrinden önce İngiltere'ye dil öğrenimi için giden eski Milletvekili Çömez, bir gazetede hakkında çıkan habere kendisine ait internet sitesinden cevap verdi. Çömez, daha önce de AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Ergün'ün açıklamasını internet sitesinden cevaplamıştı.

Çömez, İngiltere'den oturma izni için başvuruda bulunduğu yönündeki haberlere internet sitesinden avukatları aracılığı ile cevap verdi. Çömez, İngiltere'den oturma izni istediği yönündeki haberlerin asılsız, gayri ahlaki ve gündem değiştirmeye yönelik olduğunu ileri sürdü.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in "Türkiye'ye dönmesi" yönündeki çağrısına da Çömez avukatları aracılığı ile şu cevabı verdi: "Devletin belli kurumlarını işgal eden kişilerin, devlet adamı olmanın gerektirdiği sorumlulukları ifa etmeksizin, basında çıkan ve doğruluğunu araştırmadıkları asılsız haberlere dayanarak beyanda bulunmaları da, bulundukları makamların ağırlığı ile çelişmektedir."

AK Partili Nihat Ergün'ün CHP lideri Deniz Baykal'a yönelttiği Ergenekon şüphelileri Turhan Çömez ve ATO Başkanı Sinan Aygün ile ne görüştüğü yönündeki sorusuna Çömez, internet sitesinden cevap vermişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber