Ankaralılara 'sahte doğalgaz arıza ekibi' uyarısı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2009 23:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş Genel Müdürlüğü (BAŞKENTGAZ), vatandaşların, kendilerini farklı kimliklerle tanıtıp ev ve iş yerlerine girmek isteyen kötü niyetli kişilere karşı dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

BAŞKENTGAZ'dan yapılan yazılı açıklamada, BAŞKENTGAZ ekiplerinin ihbar olmadıkça ev ve iş yerlerine giremeyecekleri anımsatıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Son günlerde basın-yayın organlarında yer alan haberlerden, birtakım kötü niyetli kişilerin, kendilerini bazı kamu kuruluşlarının görevlileri gibi tanıtıp, hırsızlık ve gasp amacıyla evlere, iş yerlerine girdikleri öğrenilmiştir. BAŞKENTGAZ olarak abonelerimizin can ve mal güvenliği en öncelikli konumuzdur. Vatandaşlarımızın kendilerini farklı kimliklerle tanıtıp ev ve iş yerlerine girmek isteyen kötü niyetlilere karşı dikkatli olmaları gerekmektedir.

Acil arıza ekiplerimiz üzerinde BAŞKENTGAZ amblemi olan iş elbiseleriyle ihbara giderler. Abonelerimiz, şüphelendikleri kişilere BAŞKENTGAZ kimliği sormalı. Kimlik göstermeyenler içeri alınmamalı. Gösterilen kimlikle ilgili tereddüt yaşanırsa ALO 187'den kimliği doğrulatmak için sorgulama yapılmalı. Kimliği olmayan veya şüpheli davranışta bulunan kişiler, 155 Polis İmdat'a bildirilmeli.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber