Havalar nasıl olacak?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Temmuz 2009 08:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Akdeniz (İçel, Adana, Osmaniye, Hatay), Doğu Anadolu'nun doğusu (Erzurum, Kars, Iğdır, Ağrı, Muş, Bitlis, Van, Hakkari,Şırnak) ile Edirne, Kırklareli, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Siirt ve Batman çevrelerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile zamanla güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla batısı parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Hatay çevreleri ile öğle saatlerinden sonra doğusu (İçel, Adana, Osmaniye, Hatay)aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla güney ve doğusu parçalı ve çok bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusu çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Sinop çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon çevreleri aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, zamanla kuzey ve doğusu çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Erzurum, Ağrı, Muş, Bitlis, Van Kars, Iğdır, Şırnak ve Hakkari çevreleri aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusu parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Batman ve Siirt çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber