Gül'e protesto kısmetini açtı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 07 Temmuz 2009 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı'na İzmir'de ?Sizi niye alkışlıyorlar anlamıyorum' diyerek tepki gösteren üniversite mezunu işsiz Sinem Örsçek, olaydan sonra iş ve evlilik teklifleri aldığını söyledi

İzmir'e gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e gösterdiği tepkiyle adını duyuran üniversite mezunu işsiz Sinem Örsçek, olayın ardından iş tekliflerinin yanı sıra evlilik teklifleri de aldığını söyledi.

Geçen cuma günü, yengesi Şadan Satoğlu'nun vefatı nedeniyle İzmir'deki dayısı Nazif Satoğlu'nun evine gelen Cumhurbaşkanı Gül'e yaklaşarak, ?Bu ülkede neler oluyor bilmek istiyorum. Bu insanlar sizi neden alkışlıyor anlamıyorum? diyerek tepki gösteren Örsçek, olaydan sonra yaşadıklarını anlattı.

Örsçek, ?Olaydan sonra çok farklı yorumlar geldi. Duruşumu siyasi boyutta algılayan da oldu, bireysel algılayan da, toplumsal algılayan da. Özel sektörden facebook yoluyla iş teklifleri aldım. Bu teklifler tamamen bireyseldi.

Çok farklı teklifler de oldu. Evlilik teklif edenler var. Bir gün içinde, ?Evlenirsen hayatın daha iyi olur' şeklinde binlerce mail ve mesaj geldi. Amacım evlilik değil, iş sahibi olmak? diye konuştu.

Örsçek, olayın ardından evine kapandığını belirterek, ?Dışarı çıkamıyorum. Görenler elleriyle beni gösteriyor. Rahatsız oluyorum. Benim amacım ünlü olmak değildi. Sadece iyi bir kurumda işe girip hayatımı idame ettirmekti? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber