İstanbul için kar ve fırtına uyarısı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2009 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tüm Türkiye'de kış etkisini gösteriyor. Bu gece saatlerinden itibaren İstanbul, boğaz çevresi ve Karadeniz'e bakan kıyılar başta olmak üzere tüm il genelinde kuzey ve kuzeybatı (Yıldız ve Kareyel)yönlerden kuvvetli fırtına bekleniyor. Meteoroloji vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Günlük yaşamı etkilemeyen kar yağışı nedeniyle karayolları ekipleri, Bulgaristan'a geçişi sağlayan Dereköy Gümrük Kapısı yolunun buzlanma nedeniyle ulaşıma kapanmaması için tuzlama çalışması yapıyor.

Boğazlardan geçmek üzere Marmara Denizi'nde seyreden 67 yerli ve yabancı bandıralı gemi hızı zaman zaman 80 kilometreye ulaşan şiddetli poyraz ve sağanak nedeniyle Şarköy'de demirledi. Tekirdağ Meteoroloji Müdürlüğü, kent merkezine son 24 saatte 6,8 kilogram yağış düştüğünü belirterek, yağışın bir hafta boyunca merkez ve ilçelerinde devam edeceğini bildirdi.

Antalya'nın Demre İlçesi'nde dün sabah meydana gelen hortum, Demre ilçe merkezi, Köşkerler ve Çevreli köylerinde yaklaşık 100 dekar serada zarara yol açtı.

Bodrum'da metrekareye 80 kilogram yağışın düşünce, bazı sitelerin bahçe duvarları çöktü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber