Sakarya'da Hakim hakkında suç duyurusu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2010 16:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'nın Geyve ilçesinde bir kişi, kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği hakim hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde oturan Mesut Öz (27), boşanma davasında tanıklık yapmak üzere geldiği Geyve Adliyesi'nde duruşma için koridorda beklerken Hakim H. S.'in kendisine hakarette bulunduğunu iddia ederek Geyve Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Öz, bir boşanma davasında tanıklık yapmak üzere 4 Mart günü Geyve Adliyesi'ne geldiğini belirterek, "Adliye koridorlarında tanıklık yapmak için beklerken canım sıkıldı ve koridorda ellerim ön cebimde volta atmaya başladım. Daha sonra Asliye Ceza Mahkemesi hakimi olduğunu öğrendiğim hakim bey bana, 'Burada dolaşma' dedi. Ben de olur manasında başımı salladım. Bu esnada ellerim hala cebimde idi. Yürümeye devam ederken arkamdan, 'Terbiyesiz, utanmaz herif' diye seslendi. Koridorun sonunda mübaşiri

çağırarak, 'Bu adi herife hakimin karşısında nasıl durulacağını öğret. Beni deli etmesin' dedi. Ben de hakim olduğunu orada öğrendim. Bana herkesin içinde hakaret etme hakkı yok. Savcılığa suç duyurusunda bulundum hakaretler için. Ben onun makamında saygısızlık yapmadım. Ben bilmiyordum hakim olduğunu, sonradan öğrendim" iddialarında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber