Bayrak takmadığı için görevden alınan müdüre ilişkin açıklama

Haber Giriş : 17 Şubat 2005 00:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, bazı basın yayın organlarında, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda, İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı'nın bir siyasi partinin bayrağını asmadığı gerekçesiyle görevden alındığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan'ın 6 Kasım 2004 tarihinde Rize'ye yaptığı ziyaretinde, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne ait sosyal tesisler salonunda Başbakan Erdoğan, bakanlar ve milletvekillerine iftar yemeği verildi. Açıklamada, söz konusu yemekte sosyal tesisler ile ilgili tüm mevzuatlara uyulduğu belirtilerek, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nde her türlü görevden alma ve atamaların mevzuatlar çerçevesinde yapıldığı kaydedildi.

Açıklamada, söz konusu toplantıda Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı'nın bir siyasi partinin bayrağının asılmasına mani olduğu ve toplantı sırasında yenilen 5 milyarlık yemek ücretini tahsis etmeye çalıştığı için görevinden alınarak müşavirliğe getirildiği yönündeki haberlerin ve yorumların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber