Dayak yiyen öğrenci şikayet etti, öğretmene soruşturma açıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2010 12:09, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Alanya'da bir ilköğretim okulunda, müdür yardımcısı ve bir öğretmenin kollarından tuttuğu 8. sınıf öğrencisini, beden eğitimi öğretmeninin kafa atarak darp ettiği iddia edildi.

Veli Osman B, jandarmaya oğlu Muhammed'in okulda darp edildiği iddiasıyla şikayette bulundu.

Osman B, AA muhabirine yaptığı açıklamada da, okulda iki öğrencinin tartışması sonrası oğlu Muhammed'in müdür yardımcısının odasına çağrıldığını ve burada görevli iki öğretmenle birlikte sözlü savunmasının alındığını anlattı.

Öğretmenleri tarafından oğlunun tartışmaya karışmadığının anlaşıldığını ifade eden Osman B, okulla ilgili bir şikayetinin olup olmadığı sorulan oğlunun, şikayetini dile getirmesine beden eğitimi öğretmeninin tepki gösterdiğini ileri sürdü. Daha sonra müdür yardımcısı ve bir öğretmenin oğlunun kollarından tutarak duvara yanaştırdığını, beden eğitimi öğretmenin de bu sırada oğluna kafa attığını iddia eden baba, olayın çok kötü olduğunu söyledi.

Öğrenci Muhammed B. da, burnunda ve kollarında şişme ve morarma olduğunu belirtti.

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu da, adı geçen öğretmenler ve olay hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber