İlköğretim öğrencisine polis kurşunu iddiası

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Mayıs 2010 17:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'de ilköğretim okulunda okuyan 14 yaşındaki Remzi Duman'ın, dün akşam saatlerinde evine giderken polisin açtığı ateş sonucu yaralandığı iddia edildi. Hakkari Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınan Remzi Duman'ın ailesi, polis hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Yeni Mahalle'deki bir yakınının düğününe katıldıktan sonra sonra evine dönen Sermaye Piyasası İlköğretim okulu 7'nci sınıf öğrencisi Remzi Duman, dün gece karnına isabet eden kurşunla yaralandı. Yakınları tarafından Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Duman, 7 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Duman, resmi elbiseli bir polisin kendisine ateş açtığını iddiasında bulundu.

Remzi Duman'ın annesi Siti Duman, oğlunun polisler tarafından yaralandığını ileri sürerek, "Devletin polisleri hiçbir günahı ve suçu olmayan oğluma kurşun sıkarak yaraladı. Polisler hakkında derhal soruşturma açılmalı. Biz bu olayın peşini bırakmayacağız" dedi.

Yaralı çocuğun amcası Mehmet Tahir Duman da, polisler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını, ayrıca Hakkari Valisi'nin de bu konuya el atmasını istedi.

Hakkari Valisi Muammer Türker ise, böyle bir konunun kendisine intikal etmediğini belirterek araştıracağını söyledi.

Yaralı Remzi Duman, Van´dan gelen hava ambulansı ile Van Araştırma Hastanesi´re sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber