Yangına geç geldiği öne sürülen itfaiyeye saldırı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2010 10:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MALATYA'da bir evde çıkan yangına geç geldiği öne sürülen edilen itfaiye ekiplerine saldıranları polis biber gazı kullanarak durdurabildi.

Olay, dün gece Merkez Kiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Burhan Kaya'ya ait evde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evin yanında bulunan ahıra sıçrayınca itfaiyeye bilgi verildi. Ahırdaki ineklerini kurtarmak isteyen ev sahibi ve mahalle sakinleri, yangına geç geldiğini öne sürdükleri itfaiye ekiplerine saldırdı. Sevk edilen polis ekipleri öfkeli kişileri sakinleştirmek için uğraşırken polisler de saldırıya uğradı. Bunun üzerine görevliler biber gazı sıkarak kalabalığı dağıttı.

Olayda bir itfaiye aracının camı kırılırken, biber gazından etkilenen bir polis memuruna arkadaşı müdahalede etti. Yangın sırasında fenalık geçiren bir kişiye gelen 112 ambulansında müdahale edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına alırken, Polis ekipleri ve itfaiye ekiplerine saldırıda bulunan 2 kişi gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber